Samsung'un Galaxy Ring in insan sağlığına yaklaşımı

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 46565
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 4715 kez
Teşekkür edildi: 3986 kez

Samsung'un Galaxy Ring in insan sağlığına yaklaşımı

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Geçtiğimiz ay yeni giyilebilir cihazın tanıtımını yaptıktan sonra Samsung, şimdi de Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi 2024'te Galaxy Ring'i resmi olarak tanıtıyor. Koreli dev, sağlık ve sağlıklı yaşam stratejisini yeni cihazlarla ve kişisel, özel verilerin yapay zeka destekli yönetimiyle ayarlıyor.

Bu yılın sonlarında çıkacak olan Galaxy Ring, Samsung'un sağlıklı yaşam ve kişisel sağlık hizmetlerine yönelik giyilebilir pazardaki en son ürünüdür. Haftanın yedi günü, günün 24 saati kullanılabilecek şekilde tasarlanan Galaxy Ring, şirketin "dijital sağlık ikilemini" ele almaya yönelik yeni stratejisinin bir parçası olurken aynı zamanda günlük sağlığı basitleştirmeyi amaçlıyor.

Galaxy Ring, Mobil Dünya Kongresi'nde sergileniyor ve üç farklı renkte satışa sunulacak: altın, platin gümüş veya seramik siyahı. The Verge'a göre cihaz göründüğünden daha hafif , hafif içbükey bir şekle sahip ve 5'ten 13'e (S'den XL'ye) kadar değişen boyutlarda mevcut.

Galaxy Ring, My Vitality Score olarak bilinen yeni bir akıllı sağlık puanını hesaplamak için çeşitli sağlık veri noktalarını toplayacak . Bu puan, uyku, aktivite ve kalp atış hızı değişkenliği dahil olmak üzere birçok faktöre dayalı olarak kişiselleştirilmiş sağlık bilgileri sağlayacaktır. Şirket ayrıca doğurganlık uygulaması Natural Cycles ile olan ortaklığını yeni cihaza da genişletiyor.

Resim

Galaxy Ring ile Samsung, müşterilere kişiselleştirilmiş sağlıklı yaşam ve sağlık içgörüleri sunmak için yeni bir yöntem sunuyor. Strateji, Samsung'un başka hiçbir şirketten farklı olarak "akıllı" bağlantılar kurabileceğine inandığı ev ve kişisel cihazlar etrafında dönüyor.

Sağlık sektörü, veri parçalanması nedeniyle sınırlamalarla karşı karşıya kaldı ancak Samsung Health, çeşitli cihazları ve üçüncü taraf çözümleri tek bir platformda birleştirmeyi hedefliyor. Galaxy Ring'dekiler de dahil olmak üzere gelişmiş sensörler verileri güvenli bir şekilde toplarken, yapay zeka algoritmaları da her kullanıcı için daha kişiselleştirilmiş bilgiler ve özelleştirilmiş "sağlık deneyimleri" sunuyor.

Samsung, yapay zekanın yüzyılın en dönüştürücü teknolojisi olduğunu ve giyilebilir cihazların artık müşterilere sağlık iyileştirme konusunda daha kapsamlı bir yaklaşım sunabileceğini ileri sürüyor. Samsung, çalıştığı belirli yapay zeka modelleri hakkında ayrıntılı bilgi vermese de şirket, Samsung Health'in aylık 64 milyon aktif kullanıcıdan oluşan kapsamlı bir "küresel veri kümesine" sahip olduğunu belirtiyor.

Samsung, Galaxy Ring'in "milyarlarca insan" için sağlık ve sağlıklı yaşamı basitleştirmeyi amaçlayan "birçok girişimden" biri olduğunu belirtiyor. Ancak şirket, yeni cihazın fiyatlandırması ve bulunabilirliği hakkında henüz belirli bir bilgi açıklamadı.

Kaynak:
https://www.techspot.com/news/102028-sa ... lness.html
Kullanıcı avatarı
burak35
Petabyte3
Petabyte3
Mesajlar: 7830
Kayıt: 07 Eki 2016, 13:06
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 3288 kez
Teşekkür edildi: 3351 kez

Re: Samsung'un Galaxy Ring in insan sağlığına yaklaşımı

Mesaj gönderen burak35 »

Güzelmiş. Sanki bize faydası olacak gibi.
Cevapla