Aynı bilgisayarı paylaşmak zorunda kalan kullanıcıların belkide en büyük şikayeti kendinden önceki kullanıcının Görev çubuğunu özelleştirerek buraya sık kullandığı uygulamaları sabitlemesidir. Elbetteki