Bazen Görev yöneticisi virüs gibi zararlılar sebebi ile veya sistem dosyalarında bir bozulma sebebi ile üstteki uyarıyı verebilir , oysa siz zaten kullanıcı hesabındasınızdır ve ne yapsanız durum