Orjinal Windows ISO dosyası indirme yazılımı


Orjinal Windows ISO dosyası indirme yazılımı
Windows 11 , 10 veya 8.1 ISO dosyası lazım olduysa kullanıcılar genellikle google da arama yaparak buldukları linklere tıklarlar gel gelelim bulunan yüzlerce ISO indirme linkinden bazıları kullanıcıyı

Modifiyeli diye tabir edilen (Ki tamamına yakını stabil değildir) Windows ISO dosyalarına yönlendirir , bu tür ISO larda genellikle bazı Windows bileşenleri kaldırılmış , Güncellemelerinde sorun olan , Stabil çalışmayan ve daha da kötüsü bilerek veya istemeden zararlı bulaştırılmış dosyalar yeralabilmektedir.

Tüm bu ve benzeri sebeplerden dolayı tavsiyemiz ASLA Modifiyeli Windows ISO dosyası Kullanmamanız yönündedir. Orijinal Windows ISO'sunu resmi Microsoft sunucularından indirin ve o şekilde kullanın. Windows ISO dosyasının orijinal bir kopyasını indirmek istiyorsanız Hasleo Windows ISO Downloader isimli Portable yazılımı kullanabilirsiniz.

Hasleo Windows ISO Downloader ile Orjinal ISO nasıl indirilir

Yazılım sadece Windows 11, Windows 10 ve Windows 8.1'in indirilmesini destekler. ISO dosyaları , Resmi Microsoft web sitesinden indirilir. Gelelim adımlarına ;

Yazılımı sayfa sonundaki indirme linkinden edinin ve zipten çıkartıp çalıştırın (kurulum gerektirmez)

ISO indirme yazılımı

Karşınıza gelen arayüzden ilk aşağı açılır menüden ; Windows 11 , 10 veya 8.1 ISO seçeneklerinden birini seçin. Anında diğer seçenekler otomatik olarak doldurulacaktır. ikinci aşağı açılır menüden mesela Single language seçeneğini değiştirebilirsiniz. Üçüncü aşağı açılır menüden ise Windows ISO dosyasının hangi dilde olması gerektiğini belirleyebilirsiniz. Dil seçiminin hemen sağında indirilecek ISO dosyasının 64 bit mi yoksa 32 bit mi olduğunu seçebilirsiniz.

Hasleo ISO downloader yazlımı

Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra , dilerseniz ISO dosyasını yazılım sizin için indirebilir veya Linkini kopyalayıp bir tarayıcı üzerinden indirmeyi deneyebilirsiniz. Bu linkin sadece 24 saat geçerli olduğunu hatırlatmakta fayda görüyoruz. Ben test amaçlı yazılım üzerinden VHD de yeralan Windows 8.1 i yenilemek için Türkçe 64 bit 8.1 i yazılım üzerinden indirmeyi denedim sağ dipte yeralan "Download" butonuna tıklayıp indirme işlemini başlattım fakat nedense herhangi bir ilerleme olmadı ve donma yaptı.

İndirme yöneticisi ile ISO indir

Ardından Linki kopyalayıp o şekilde bir indirme yöneticisi veya tarayıcı üzerinden indirmeyi denediğimde sorunsuz indirdi. ISO ları yazılım üzerinden indirmemenizi tavsiye ederim.

- Script ile Microsofttan ISO İndir Burada

- Rufus ile Windows 10 ISO su nasıl indirilir Burada

- Chrome ile Microsofttan direkt Windows 11/10 ISO su indir Burada

- Medya oluşturma aracı ile Microsfttan ISO indir Burada


7 Yorum Var
  1. Avatar for Velociraptor
  2. Avatar for Mustafa Elçiçek
  3. Avatar for salih01
  4. Avatar for Velociraptor
  5. Avatar for Proportions
  6. Avatar for Velociraptor
  7. Avatar for gürkan

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha