Android Telefon Mp3 Leri çalmıyor sorunu


Android Telefon Mp3 Leri çalmıyor
Android telefonum İnternet bağlantısı olmadan Mp3 leri gayet güzel çalıyordu sonradan bazı güncellemeler ile ne olduysa herhangi bir Mp3 ü çalmaya kalktığımda internet bağlantısı istemeye başladı,iş

bununla kalsa iyi Mp3 ün üzerine tıklayıp oynatmaya çalıştığımda da format biçimi tanınmadı uyarısı veriyor. Kısacası 2-3 yıl önce yürüyüş yaparken kulaklığımı takarak dinlediğim müziklerimi dinleyemez oldum , bu konuda kısa bir araştırma yapınca , Ücretsiz bir Android müzik çalar olarak AIMP in önerildiğini gördüm , hemen Google play Store ye gidip AIPM yazdım ve telefonuma indirdim. Kurulum vs gayet başarılı olmasına rağmen Müziklerimi nasıl ekleyeceğimi ilk başta çözemedim , aşağıda Kurulumdan sonra AIMP e Müzik listenizi nasıl ekleyebileceğiniz açıklanmıştır.

Android AIMP Müzik çalar nasıl kullanılır

1. AIMP yüklenir yüklenmez karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Solda Mp3 e tıkladığım hatayı görüyorsunuz ve sağdaki resimde AIMP yüklendikten sonraki ilk ekranı görüyorsunuz , buradaki bilgilendirici yazılara bir göz atmanızı tavsiye ederim yinede atla diyerek bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

Android AIMP kurulum ekranı

2. AIMP uygulamasının cihazdaki Fotoğraf medya ve Dosyalara erişmesine izin ver ekranında İzin ver kısmını işaretleyin.

Android Aimp izin ver ekranı

3. Giriş ekranında Müziklerinizi bulmak için bu klasörlerden birine tıklayıp bir sonraki ekranda Müzik dosyalarınızın olduğu klasörü bulup buna tik koyun ve ardından dip kısımdaki onay işaretine dokunun. Karşınıza AIMP oynatma Ekranı gelecektir . Dilediğiniz müziğe tıklayıp oynatmaya başlayabilirsiniz.

AIMP e müzik ekle

4. Eğer müzikleri A dan Z ye sıralamak isterseniz dip kısımdaki ızgara benzeri menüye dokunmanız gerekir , bunu yaptığınızda sıralama modu aktif olacak ve dip kısımda yeni menüler belirecektir. Bunları kullandığınızda sıralama gerçekleşecektir. Sağ dip kısımda yeralan Üç noktaya tıkladığınızda ise daha ayrıntılı sıralama seçenekleri ile karşılaşacaksınız mesela ; Başlık, Albüm , sanatçı , Parça / Yıl /Albüm ....

AIMP sıralama modu

Genel olarak bakıldığına Ücretsiz olması , internet bağlantısı gerektirmemesi ve sorunsuz kullanımı sebebi ile tavsiye edilebilir bir uygulama. Eğer sizde de Android telefonda Mp3 yada diğer müzik dosyalarını çalmama sorunu varsa Google play Storeden AIMP i indirip müzik çalar sorununu çözebilirsiniz.

- Android telefona bugüne kadar ne kurulmuş görün Burada

- Android Kilit ekranında hassas bilgiler gösterilmesin Burada

- Telefonun IMEI numarası nasıl bulunur Burada

- Android telefonda Ağ ayarları nasıl sıfırlanır Burada

- Android telefonda Numaranızı gizleyin Burada

- Android Uygulamalarını kolayca gizleyin Burada

- Cep telefonu ile çekilen resimlerde filigran olmasın Burada

- Anroid te Uyarlanabilir parlaklık nasıl sıfırlanır Burada

- Android telefonda istediğiniz resmi duvar kağıdı yapın Burada

- Telefonun kablosuz Hotspot şifresi nasıl değiştirilir Burada


7 Yorum Var
  1. Avatar for Velociraptor
  2. Avatar for Feuer
  3. Avatar for TRWE_2012
  4. Avatar for TRWE_2012
  5. Avatar for shampuan
  6. Avatar for Velociraptor
  7. Avatar for Umut

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha