Açılmayan Samsung Galaxy Tableti fabrika ayarlarına döndürme


Açılmayan samsung tableti fabrika ayarlarına döndürme
Bende iki tane yeğen var , biri 10 yaşlarında diğeri 5 . Bundan 8 ay kadar önce küçüğüne kampanyadan faydalanıp bir adet Samsung Galaxy Tab 4 SM-T230 tablet aldım , bize geldikçe tabletindeki çocuk


oyunlarını oynuyor , peşinde koşturmamız gerekmediğinden evdekilerde rahat ediyor , gel gelelim , abisi bunun tabletine şifre koymuş ve şifre olarak ne yazdığı konusunda da hiçbir fikri yok , küçüğü başladı zırlamaya , şifreyi tahmin etmeye çalıştım birkaç deneme yaptım lakin nafile ne yapsam aşamıyorum , zaten geçen günler hafızasının dolu olduğunu ima eder tarzda bir uyarı veriyordu dedim tamam bunu fabrika ayarlarına almadan düzelmeyecek , Benzeri bir durumla karşılaşırsanız aşağıdaki adımlarla Açılmayan Samsung Galaxy Tableti fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz :

1. Cihaz açılıyorsa ve menülere erişebiliyorsanız:

Apps - Ayarlar - Genel sekmesi - Yedekle ve sıfırla - Fabrika ayarlarına sıfırla diyerek cihaz fabrika ayarlarına sıfırlanır.

samsung tableti fabrika ayarlarına döndürme

2. Cihaz açılmıyorsa (Bendeki durum)

Böyle bir durumda öncelikle cihazı tamamen kapatalım , sonrasında

samsung tab 4 hard reset

cihazın 1. Home ve 2. ses Yükseltme düğmelerine basalım ve elimiz bunlardayken 3. açma - kapatma düğmesine basalım , böylece üç düğmeye aynı anda basmış olacağız ve son olarak açma kapatma düğmesine bastığımızdan işi garantiye almış olacağız , elimizi düğmelerden çekelim karşımıza aşağıdaki şekilde bir ekran gelecektir

samsung tab4 factory reset ekranı

ses kısma ve yükseltme düğmesi ile menüler arasında aşağı veya yukarı gezinebiliriz , örneğimizde Wipe data /Factory reset ekranına gelelim ve Açma - Kapatma düğmesine basalım böylece Fabrika ayarlarına dödürme işlemi başlayacaktır. Bu işlem sonrasında kaydedilmiş bütün Oyunlarınız , resimleriniz falan silinecektir. bu şekilde yapıp unutulan şifre yada yazılımsal bir hata sebebi ile açılmayan cihazı yeniden kullanılır hale getirebilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab 4 te Ekran görüntüsü nasıl alınır:

Galaxy s3/mini , Galaxy s4 , Galaxy s4 zoom , Galaxy s4 active , Galaxy Note 2-3 , Galaxy meg , Galaxy s4 mini lerde ekran görüntüsü almak için Açma butonu ve Home (Ana) tuşuna aynı anda basın ve fotoğraf çekme sesi duyana kadar bekleyin.


17 Yorum Var
  1. Avatar for Velociraptor
  2. Avatar for Seher
  3. Avatar for Velociraptor
  4. Avatar for Nagihan Yıldız
  5. Avatar for Velociraptor

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha