Kullanıcı hesabı denetimi uyarısını atlatın


skip uac promp Yazılımı nasıl kullanılır
Bir yazılımı sistem açılışında otomatik çalıştırmak kolaydır, kısayolunu oluşturup bunu başlangıç klasörüne atarsınız ve her açılışta otomatik olarak çalışır gel gelelim otomatik çalışan bu yazılım eğer

Yönetici yetkisi gerektiren bir uygulama ise bu durumda yazılım çalışmayacaktır , çünkü Windows başlangıçta yükseltilmiş görevlere izin vermez. karşınıza kullanıcı hesabı denetimi penceresi gelir ve görevin çalışmasını istiyorsanız çıkan uyarı penceresinde onay vermeniz gerekir.

Kullanıcı hesabı denetimi (UAC) Uyarısı

Eğer yönetici yetkisi isteyen bir yazılımı illa da açılışta otomatik çalıştırmanız gerekiyorsa , bunu Görev zamanlayıcıyı kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu konudaki ayrıntıları Buradaki yazımızda paylaşmıştık , gel gelelim bu işlem pek pratik değildir. Bu nedenle Sordum ekibi olarak Skip UAC prompt adlı bir uygulama kodladık, Program kullanıcı hesabı denetimini sistemin tamamında devre dışı bırakmadan , seçtiğiniz uygulamalar için Kullanıcı hesabı denetimini (UAC) devre dışı bırakmanıza olanak tanır.

Skip UAC Prompt yazılımı nasıl kullanılır

1. Sayfa sonundaki indirme linkini kullanarak gerekli dosyayı indirip zipten çıkartın ve sisteminize uygun exe dosyasına çift tıklayıp çalıştırın.

Skip uac prompt arayüzü

2. Skip UAC Prompt arayüzü karşınıza gelecektir. Sistem açılışında otomatik çalışmasını ve fakat Kullanıcı hesabı denetimini (UAC) bildiriminin gelmemesini istediğiniz programı yazılım arayüzüne sürükleyip bırakın. Arayüze yazılım ekleme işini ilk buton ile de yapabilirsiniz. Yazılımın kısayolu başlangıç klasöründe oluşacaktır. Varsayalım listeye 3-5 yazılım eklediniz ve bazılarının sistem açılışında otomatik olarak çalışmasını istemiyorsunuz , bu durumda arayüzden tiklerini kaldırmanız yeterli olacaktır.

Tiki kaldır otmatik başlamasın

3. Eğer bir programın her açılışta değilde sadece tıkladığınızda kullanıcı hesabı denetimi uyarısı olmadan çalışmasını istiyorsanız yazılımın kısayolunu da oluşturabilirsiniz. Bunun için arayüzdeki uygulamaya sağ tıklayıp "Create Shortcut" demeniz yeterli olacaktır.

Kullanıcı hesabı denetimsiz kısayol oluştur

4. Yazılım arayüzündeki listenizin bir yedeğini dışa aktarmak isterseniz bu durumda File menüsünden Export List özelliğini kullanmanız gerekir eğer yedeği geri yüklemek istiyorsanız ya Import List kısmını kullanın veya yedeği direkt olarak yazılım arayüzüne sürükleyin.

Skip UAC Prompt dışa içe aktar

Portable ve ücretsiz olan bu yazılımın Komut istemi (Cmd) parametre desteği de vardır, hangi komutları desteklediğini görmek için Cmd yi yazılımın bulunduğu klasörde açın ve SkipUAC_x64.exe /? komutunu çalıştırın.

Skip uac prompt cmd desteği

Not: Lütfen programı yönetici haklarına sahip bir kullanıcı olarak kullandığınızdan emin olun.

- Program , Dosya veya script açılışta otomatik çalışsın Burada

- Açılışta otomatik çalışan uygulamalar sonlandırılmasın Burada

- Açılışta önceki klasör pencereleri geri yüklensin Burada


10 Yorum Var
  1. Avatar for Velociraptor
  2. Avatar for ridvanustun
  3. Avatar for Velociraptor
  4. Avatar for L. KESKİNKILINÇ
  5. Avatar for TRW
  6. Avatar for Velociraptor
  7. Avatar for Mustafa
  8. Avatar for Velociraptor
  9. Avatar for gürkan
  10. Avatar for Derya Aktürk

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha