WhatsApp de sohbet mesajlarını topluca silin


WhatsApp de sohbet mesajlarını topluca silin
WhatsApp yi arkadaşlarınız ile iletişimde kullanıyorsanız günün birinde birisi ile yaptığınız tüm yazışmaları silmek isteyebilirsiniz. Normalde yazışma ekranında herhangi bir mesajın üstüne uzunca dokunduğunuzda

o mesaj seçilmektedir ardından diğer mesaja uzunca dokunursanız 2. mesajda seçilecektir ... bu şekilde silmek istediğiniz mesajları seçtikten sonra üst kısımda bulunan Çöp kovası ikonuna tıkladığınızda seçili mesajların hepsi silinecektir.Üstte sol başta kaç adet mesaj seçildiğini görebilirsiniz.

whatsapp mesaj silme

Peki ama diyelimki bir kişi ile olan mesaj sayınız 1000 den fazla ise veya sizin için çok önemli olan çeşitli Gruplara katıldıysanız ve Gruplardan çıkmadan bu gruplara ait mesajları silmek istiyorsanız ne yaparsınız ? Aşağıdaki makalemizde bu konuya açıklık getirmeye çalışacağız.

Birkaç tıkla tüm whatsApp sohbet mesajlarını silmek

WhatsApp ta Kişisel sohbet penceresinde olduğu gibi Bir whatsApp grubundada tek tek mesajları seçebiliyoruz fakat Tüm mesajları tek seferde seçmek için "Tümünü Seç" özelliği mevcut değil bunu neden sunmamışlar anlamadım , bence WhatsApp gelecek sürümlerinde en kısa sürede mesajlar için "Tümünü Seç" seçeneği eklemelidir. Kullanıcılar genellikle Gruba ait mesajları silmek için gruptan çıkmak gerektiğini düşünürler yada tek tek mesajları seçip silme yoluna giderler Oysa WhatsApp tüm mesajlşarı tek seferde silmeye izin vermektedir. Kişisel sohbet ekranı veya bir gruptaki mesajları topluca silmek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterlidir.

1. Tüm mesajlarını silmek istediğiniz kişisel sohbet penceresini veya Grup ekranını açın

2. Sağ üst köşedeki Üç noktaya dokunun ve aşağı açılır menüden "Diğer" kısmına tıklayın. Yeni açılacak menüde yeralan ekranda "Sohbeti Temizle" Kısmını seçin

Sohbeti temizle

Bu sohbetteki mesajları silmek istediğinize eminmisiniz diye bir uyarı belirecektir. Grupta veya kişisel sohbette paylaşılan tüm fotoğrafları, videoları, ses kliplerini, belgeleri, bağlantıları vb. Silmek istiyorsanız "Medyayı telefonumdan sil" seçeneği işaretli olmalıdır. TEMİZLE kısmına tıkladığınızda tüm sohbet iletileri ve diğer paylaşılanlar silinecektir.

whatsapp sohbet temizlendi

İlgili özellik biraz gizlenmiş gibi oysa üsttede belirttiğim gibi "Tümünü seç" özelliği olsa kullanıcılar sohbet ekranındaki herşeyi seçip kolayca silebilecekler.

- Whatsapp'da Arama Zil Sesi nasıl değiştirilir Burada

- WhatsApp masaüstü uygulamasını kullanmayın Burada

- Whatsapp yolladığımız resimlerin boyutunu düşürmesin Burada

- WhatsApp'da Duvar Kağıdı nasıl değiştirilir Burada

- WhatsApp'ta Mavi Ve Gri Tik Nedir Nasıl Kaldırılır Burada

- Line deki Resmi whatsapp de paylaşmak Burada


8 Yorum Var
  1. Avatar for Velociraptor
  2. Avatar for İrem
  3. Avatar for Velociraptor
  4. Avatar for Ürgüplü
  5. Avatar for Velociraptor
  6. Avatar for GS galip
  7. Avatar for Velociraptor
  8. Avatar for Aşkın doğan

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha